„Humarathon“ donirao preko 200.000 dinara za NORBS

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Mar.2024, 15:08

„Humarathon“ donirao preko 200.000 dinara za NORBS

Ovim događajem želeli smo da povežemo humanost i humor, na ovaj redak dan, ali u cilju da pomognemo onima koji se svakog dana bore sa različitim izazovima i žive sa retkim bolestima. Ulaz na događaj je bio dobrotvorni prilog, a pored toga i nekoliko kompanija je podržalo naš događaj. Ukupno smo skupili više od 200.000 dinara za jedno veče, ali zaparvo je cilj Humarathona da podignemo svest o retkim bolestima i da je važno da i nakon ovog događaja podstaknemo ljude i kompanije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nastave da doniraju organizaciji NORBS,“ rekla je Tara Milovankić, jedna od ogranizatorki događaja Humarathon.

Prisutnima su se na događaju obratili i predstavnici NORBS-a, fondacije NORBS + kao i direktori u kompanijama SBB, MediGroup i MSD koji su podelili svoja iskustva sa početka karijere studentima i mladim menadžerima.

Nama kao organizaciji je veoma značajno da kontinuirano imamo donacije, kako bismo mogli da pomognemo našim korisnicima, a to su oboleli od retkih bolesti, kojiima su neophodna medicinsko-tehnička pomagala svakodnevno“, rekao je Stefan Živković iz organizacije NORBS.

Kompanije koje su podržale organizaciju događaja i donacije su SBB, MediGroup, MSD, Energynet i Delta Holding.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.