Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Superbrands Srbija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Jun.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm i ove godine dobitnik nagrade Superbrands Srbija

BEOGRAD – Srpski i regionalni farmaceutski lider, kompanija Hemofarm i ove godine dobitnik je nagrade Superbrands Srbija, kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije

Hemofarm koji postoji preko 55 godina, najbolji je primer jedinstva tradicije i inovacija, a koje građani prepoznaju kao njima blizak brend.

O dobitnicima nagrade odlučivala su istaknuta imena iz oblasti medija, marketinga i privrednog sektora, ali i anketirano javno mjenje. Za sve njih Hemofarm je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << asocijacija na farmaceutsku industrijukoja ispunjava sve kriterijume srpskog super brenda: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost i odgovorno poslovanje.

Briga o zdravlju nacije je oduvek bila u fokusu našeg poslovanja. Imati kvalitetne, a istovremeno dostupne proizvode nije lak zadatak, ali iskustvo poslovanja na ovom podneblju tokom ovih decenija dalo nam je veliku prednost što građani prepoznaju i cene. Lekovi sa znakom Hemofarma putuju na više od 37 tržišta sveta, pa i međunarodna potvrda kvaliteta jača značaj ove nagrade. Trudimo se i da unapređujemo kvalitet života pojedinaca, ali i da pomeramo svest društva kroz humanitarni rad u okviru svoje Hemofarm fondacije“, rekla je u ime kompanije Olivera Beuković, direktorka Strateškog marketinga Hemofarma na svečanom uručenju nagrada.

Svetski program Superbrands organizovan je treći put u Srbiji pod nazivom Corporate Superbrands Srbija 2015/6 sa ciljem da prepozna i nagradi neumorne napore i stalne uspehe svih onih koji doprinose stvaranju, snabdevanju i promociji vrhunskih brendiranih proizvoda i usluga na domaćem i međunarodnom tržištu. Od 2000 brendova nominovanih u 34 kategorije izabranoje 245 kompanija koje su prepoznate kao najbolji privredni ambasadori svoje zemlje.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

I&F McCann Grupa dobila priznanje kao korporativni superbrend

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Jun.2016

I&F McCann Grupa, jedan od vodećih komunikacionih sistema u jugoistočnoj Evropi dobila je priznanje “Corporate Superbrands” na svečanosti Superbrands Serbia 2015/16..Poslovna reputacija i priznanje javnosti, doslednost i pouzdanost, dobra poslovna praksa, korporativna i društvena odgovornost...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.