Harizmatični Mark Shayler na HOWtoWOW radionici

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Okt.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harizmatični Mark Shayler na HOWtoWOW radionici

HURA poziva stručnjake za odnose s javnošću na drugu radionicu HOWtoWOW akademije. Predavač Mark Shayler pokazaće svim polaznicima kako da usavrše veštine javnog nastupa i prezentacije

Mark Shayler, motivacioni govornik i suosnivač organizacije DO Lectures vraća se u Hrvatsku. U petak 6.10. u prostorijama HUB385 održaće radionicu How to give a talk like you have always wanted to? kao deo 6. sezone HOWtoWOW akademije.

Sigurno ste imali priliku da čujete javne >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nastupe nakon kojih ste se pomislili kako biste i vi voleli da održite prezentaciju na tako atraktivan način. Mark Shayler će polaznike radionice naučiti kako da pronađu svoj stil prezentovanja, kako da se istaknu i usavrše veštinu javnog nastupa. Biti opušten tokom održavanja prezentacoje može biti jednostavno, a ovaj harizmatični predavač pokazaće nam kako to da postignemo pa čak i da zavolimo prezentovanje.

Mnogi su Marka Shaylera zapamtili s ovogodišnjih Dana komunikacija, kada nikoga nije ostavio ravnodušnim nakon svog inspirativnog predavanja, a isto se očekuje i tokom ove HOWtoWOW radionice.

Više informacija i raspored radionice pronađite na linku: HOWtoWOW

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.