Hari, princ na belom konju: Megan Markl izbegla blam u poslednji čas

Izvor: Story, 19.Jun.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari, princ na belom konju: Megan Markl izbegla blam u poslednji čas

Vojvotkinja je sa suprugom prisustvovala venčanju Harijeve sestre, a Megan Markl je na putu do kapele umalo doživela nesreću Vojvotkinja Megan i princ Hari protekli vikend su proveli na venčanju Harijeve sestre Silije Mekorkodejl, a Megan se umalo dogodila velika nezgoda. Ispred samog ulaza u kapelu Megan se noseći cipele visokih potpetica, u jednom trenutku ... The post Hari, princ na belom konju: Megan Markl izbegla blam u poslednji čas appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Godišnjica Reda vitezova Podvezice: Kejt Midlton sprečena da dođe, Megan i Hari nisu pozvani (foto)

Izvor: Story, 20.Jun.2018, 16:30

U Vindzorskoj palati u Velikoj Britaniji juče je svečano obeležena godišnjica Reda vitezova Podvezice, jednog od najpoštovanijih, plemenitih viteških redova u Evropi, koji je još u 14. veku ustanovio tadašnji engleski kralj Edvard III. Godišnjici je prisustvovala kraljica Elizabeta II, princ...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.