Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 13:45

HOROR kod Vršca: Dečak (13) sekirom ubio 12 jaganjaca, prevezen u KCV

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru.
Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako nezvanično saznajemo, dečakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući.
– Dete od 13-14 godina, ušlo je i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osećam dobro – rekao je čovek u videu.
Za “Blic” je nezvanično potvrđeno da su obavešteni policija i Više javno tužilaštvo u Pančevu, a više detalja biće poznato nakon uviđaja.
Kako je potvrđeno za N1 u pančevačkoj policiji, s obzirom da je dete mlađe od 14 godina krivično-pravno nije odgovorno.
O slučaju je, kako navode, obavešten Centar za socijalni rad, a dete je prevezeno u Klinički centar Vojvodine na dalje lečenje i ispitivanje.
Snimak ubijenih životinja na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P.T. iz Markovca, navodeći da je dete sekirom ubilo 12 jaganjaca.
Prema saznanjima beogradskih medija, dečakovu porodicu P.T. je primio da živi u njegovoj staroj kući.
Lav ubio čuvara koji ga je hranio 10 godina, napravio kobnu grešku
Izvor: Blic, N1

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČAK KOD VRŠCA IZVRŠIO MONSTRUOZNO KRVOPROLIĆE! Izmasakrirao pun tor jaganjaca, sekirom im razbijao glave - HITNO PREBAČEN NA ISPITIVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Vlasnik iz Markovca objavo je na društvenim mrežama snimak masakra..Sekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci, rekao je domaćin u čije stado je ušetao ovaj dečak...Dečak (13) koji je sekirom razbio glave jaganjcima, te ih ubio, u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Brat dečaka koji je izmasakrirao jagnjiće kod Vršca u zatvoru jer je silovao MALOLETNE sestre (5) i (15), isplivali ŠOKANTNI detalji porodice iz Markovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Majka ih napustila, a otac se šlogirao..Muškarac (27), rođeni brat dečaka (13) iz Markovca koji je juče sekirom izmasakrirao 12 jaganjaca u toru komšije, osuđen na 13 godina zatvora jer je silovao sestre koje su kada je uhapšen u decembru 2018. godine imale pet i 15 godina...I brat dečaka je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.