Brat dečaka koji je izmasakrirao jagnjiće kod Vršca u zatvoru jer je silovao MALOLETNE sestre (5) i (15), isplivali ŠOKANTNI detalji porodice iz Markovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:59

Brat dečaka koji je izmasakrirao jagnjiće kod Vršca u zatvoru jer je silovao MALOLETNE sestre (5) i (15), isplivali ŠOKANTNI detalji porodice iz Markovca

Majka ih napustila, a otac se šlogirao

Muškarac (27), rođeni brat dečaka (13) iz Markovca koji je juče sekirom izmasakrirao 12 jaganjaca u toru komšije, osuđen na 13 godina zatvora jer je silovao sestre koje su kada je uhapšen u decembru 2018. godine imale pet i 15 godina.

I brat dečaka je psihički ometen i on je uhapšen u decembru 2018. godine jer je u više navrata silovao svoje dve rođene sestre. Devojčice su tada odvedene na detaljan lekarski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pregled, gde su im ustanovljene povrede na anusu!

Inače jezivi incest u Markovcu otkrio je psiholog Specijalne škole "Jelena Varijaškin" u Vršcu, koju tada pohađala njihova sestra (15), koja je takođe ometena u razvoju.

- U razgovoru s devojčicom psiholog je posumnjao da je ona seksualno zlostavljana, pa je odmah o tome obavestio policiju i Centar za socijalni rad. Istragom je utvrđeno da je brat prinudio na seks i sestru(15), ali i najmlađu sestru (5). Devojčice su poslate na detaljan pregled na Institut za majku i dete u Beogradu, nakon čega je dat nalog da se bratu odredi pritvor do 48 sati. On će danas biti saslušan u Višem tužilaštvu u Pančevu - objasno je nakon njegovog hapšenja izvor iz istrage.

Interesantno je da je tada majka ove dece branila sina i tvrdila da on nije silovao sestre, jer je ginekološkim pregledima njenih ćerki, kojima je i ona prisustvovala, utvrđeno da su obe nevine, tačnije nisu deflorisane. Međutim, njima su konstatovane povrede na anusu, zbog čega je utvrđeno da ih je on silovao analno.

Ubrzo nakon što je brat osuđen na 13 godina zatvora, majka je napustila porodicu, a njen suprug se u međuvremenu šlogirao, pa su dve sestre čuvale ovce i na taj način prehranjivale ovu siromašnu porodicu. 

Izvor:Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.