Godišnji izveštaj United Grupe o održivosti pokazuje značajan napredak u oblasti ekološke i društvene odgovornosti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Dec.2023, 18:06

Godišnji izveštaj United Grupe o održivosti pokazuje značajan napredak u oblasti ekološke i društvene odgovornosti

Ključna postignuća u 2022. godini uključuju:

United Grupa prepoznaje važnost transparentnosti i odgovornosti u suočavanju sa globalnim problemima klimatskih promena, društvene jednakosti i odgovornog korporativnog ponašanja. United Media, vodeća medijska kompanija u regionu, emituje 55 kanala u 8 zemalja, dostižući preko 40 miliona gledalaca. Ona se zalaže za nezavisno, kvalitetno novinarstvo i podržava slobodu medija, igrajući ključnu ulogu u borbi protiv „lažnih vesti“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Godišnji izveštaj o održivosti pruža zainteresovanim stranama, uključujući kupce, investitore i partnere, neprocenjive uvide u inicijative kompanije, postignuća i nastojanja da ostvari pozitivan uticaj. Tokom 2022. godine, Grupa je ostvarila značajan napredak u sledećim oblastima:

Naša osnovna misija ostaje pružanje ključne digitalne infrastrukture i usluga, omogućavajući brz i pouzdan pristup informacijama i znanju, što leži u osnovi mnogih Ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija. Naš Godišnji izveštaj o održivosti oslikava našu trajnu posvećenost ostvarivanju pozitivnih promena širom sveta. Kao telekomunikaciona i medijska kompanija, prepoznajemo svoju jedinstvenu ulogu u oblikovanju održive i povezane budućnosti„, rekla je Miriam Di Traglia, Izvršna direktorka za usklađenost, rizik i održivost United Grupe.

Za pristup celom Godišnjem izveštaju o održivosti, posetite link ka izveštaju.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Godišnji izveštaj United Grupe o održivosti pokazuje značajan napredak u oblasti ekološke i društvene odgovornosti

Izvor: Danas, 29.Dec.2023

United Grupa, vodeći provajder telekomunikacionih i medijskih usluga u Jugoistočnoj Evropi, objavila je svoj Izveštaj o održivosti za 2022. godinu. Izveštaj ilustruje snažnu posvećenost United Grupe ekološkom upravljanju, društvenoj odgovornosti i održivim poslovnim praksama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.