Goca Božinovska se oglasila nakon saobraćajne nesreće: Samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska se oglasila nakon saobraćajne nesreće: Samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem

Nakon sabraćajne nesreće, pevačica je dala izjavu za medije...

Foto: Damir Dervišagić

Goca Božinovska, dan nakon saobraćajne nesreće, kad je na Novom Beogradu udarila u vozilo Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), i to dok se u automobilu svađala s pripitim sinom Mirkom Šijanom, rešila je da otvori dušu za Kurir. Priznala je da joj naslednik svojim ponašanjem zadaje glavobolje i otkriva da je svesna da on ima problem s alkoholom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Goca Božinovska: Tukao me je iz ljubavi!

- Tresem se kad god Mirko nije kod kuće. Samo mi pravi probleme! Oženiću ga prvom devojkom koja naiđe kako bi se smirio. To je jedino rešenje. Glava me boli svakog dana od njega. Ni on jadan nije kriv, to su malo i geni, ali dokle više? - rekla je Goca kroz plač i naglasila da je i dalje pod stresom zbog udesa.

Goca Božinovska iskreno: Plašim se da Mirko ne postane kriminalac!

- Naškodila sam i sebi i deci. Samo mislim na to kako sam mogla da nas ubijem. Još uvek se nisam smirila. Ne mogu da verujem da sam dozvolila da se to dogodi, ne znam šta mi je bilo. Nisam bila pod dejstvom alkohola. To se desilo u sekundi zbog moje nervoze. Svađala sam se s Mirkom što nije dolazio kući ceo dan jer je bio pijan - kaže folkerka.

Božinovska je iz udesa izašla bez posledica, ali naglašava da je boli ponašanje njenog sina, koji ne mari za incident koji se dogodio.

Goca Božinovska poručila samohranim majkama: Izdržite zbog svoje dece!

- Mirka boli uvo za udes. Kaže da sam loš vozač, da nemam veze sa životom, da treba da bacim dozvolu - završava Goca.

Izvor: Kurir.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.