Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u novembru 2016. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Dec.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u novembru 2016. godine

Od 335 dana u ovoj godini, RTS je bio najgledanija televizija 311 dana, u novembru svih dana

Od svih televizijskih programa u Srbiji, Prvi program RTS-a je najgledaniji kako na nivou cele populacije tako i u svim starosnim grupama stanovništva. Druga je Televizija Pink, a treća TV Prva. U novembru je RTS svih dana bio najgledaniji.

U udarnom televizijskom vremenu od 19.00 do 22.00 Javni servis ima najveći udeo u gledanosti – skoro isti kao sve komercijalne televizije s >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nacionalnom pokrivenošću zajedno. Tome su svakako doprinele domaće igrane serije, informativne emisije, kvizovi, filmovi, prenosi sportskih takmičenja i zabavni program.

Od 50 najgledanijih emisija u novembru, 33 je emitovano na programima RTS-a. To su domaće igrane serije: Selo gori, a baba se češlja, Ubice mog oca, Gorčilo, Ranjeni orao, Čizmaši, informativne emisije: Dnevnik u 19.30, Upitnik, Oko ekonomije, Beogradska hronika, Oko magazin, Oko, Šta radite bre, Da Možda Ne, Dnevnik 1 TV Novi Sad, kvizovi: Slagalica i Potera, prenosi sportskih takmičenja u fudbalu i tenisu, dokumentarne emisije: Sasvim prirodno i Kvadratura kruga, zabavne: S Tamarom u akciji i Ja volim Srbiju i emisija iz kulture: Velika iluzija.

Drugi program RTS-a, u poređenju s ostalim TV programima, ima najveći rast gledanosti na nivou celokupne populacije a posebno u grupi dece od 4 do 14 godina.

Najgledanije emisije na Drugom su, pored prenosa sportskih takmičenja, filmovi: Hani Kolder, Ono malo časti, Čovek zvani Podne, Sirota Marija, Mekmasterovi, Orlovo krilo, Tango argentino, Rat za tešku vodu, Noć koja se pamti, Granica u plamenu, Blanš Fjuri, Ona voli Zvezdu, Odeljenje, crtani filmovi: Džoni Test, Kalimero, Dečja pesma Evrovizije, igrane serije: Crno siroče, Njuškalo, Birmingenska banda, informativne emisije: U svetu, prenos sednica Skupštine Republike Srbije i Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, Koridori, emisija o filmu – Velika iluzija, zatim, dokumentarne emisije: Kajmakčalan, kapija slobode, Ekskluzivno i Putevima Gorana Bregovića i zabavne emisije Džast for lafs i repriza S Tamarom u akciji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.