Glamurozna rođendanska žurka za Bekamov četrdeseti rođendan: Luksuzna marokanska palata je spremna!

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamurozna rođendanska žurka za Bekamov četrdeseti rođendan: Luksuzna marokanska palata je spremna!

Dejvidov veliki jubilej je sledećeg vikenda, i to nikako neće biti malo okupljanje.

Dejvid Bekam , foto: Profimedia

Za razliku od njegove supruge Viktorije, koja je svoj rođendan proslavila porodično u Grand kanjonu, poznati fudbaler odlučio je da za svoj četrdeseti rođendan priredi spektakularno veče.

Bekamovi ponovo privlače pažnju: Sve oči uprte u slavnu britansku porodicu!

Privatni avioni su spremni, jer sva je prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da će Bekam svoj poseban dan provesti u Marakešu, u luksuznoj palati okruženoj travnjacima, marokanskim mermernim fontanama i krovovima od tirkiznih pločica.

U luksuzni rezort doći će Tom Kruz, Liv Tajler, Dejv Gardner i mnogi drugi, a za hranu će biti zadužen kuvar Gordon Remzi lično.

Novi dom Bekamovih: Raskošna vila iz snova (FOTO)

Maroko je specijalan za Bekama, jer je tamo razmenio zavete sa suprugom Viktorijom 2004. godine, kada su slavili godišnjicu braka, te ne čudi što je fudbaler odlučio da baš tu proslavi svoj 40. rođendan.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.