Glamurozna proslava Naxi radija: Pogledajte kako su regionalne zvezde izgledale na crvenom tepihu

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamurozna proslava Naxi radija: Pogledajte kako su regionalne zvezde izgledale na crvenom tepihu

Svečanošću u hotelu Crowne Plaza, Naxi radio obeležio je dvadesetogodišnjicu rada uz podršku brojnih kolega i zvezda. Ovako je izgledalo na crvenom tepihu.

Na proslavi Naxi radija u hotelu Crowne Plaza pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz zemlje i regiona. Za ovu glamuroznu noć dame su ostale dosledne svom stilu ali su zablistale u fantastičnim toaletama. Međutim, i muški deo gostiju se potrudio da u stilu potpuno parira pripadnicama lepšeg pola.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Naxi radio pobedio: Proslava jubileja uz “pola” estrade

Izvor: Svet, 10.Dec.2014, 10:21

Glamuroznom proslavom u prelepom ambijentu hotela “Crowne Plaza”, Naxi radio je obeležio 20 godina uspešnog poslovanja u prisustvu brojnih saradnika, kolega i najvećih regionalnih zvezda.. . Da Naxi radio, pre svega, neguje prijateljske odnose sa svojim saradnicima, dokaz je i preko 700 zvanica...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.