Fotografija Dženifer Aniston koja je zaintrigirala javnost: Sa kim je to glumica otišla kući nakon dodele SAG nagrada? (foto)

Izvor: Story, 21.Jan.2020, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija Dženifer Aniston koja je zaintrigirala javnost: Sa kim je to glumica otišla kući nakon dodele SAG nagrada? (foto)

Ponekada sve što je potrebno jeste savršena haljina… i čežljiv pogled Breda Pita! Glumica Dženifer Aniston iz više razloga juče je privukla najviše pažnje na dodeli SAG nagrada (Screen Actors Guild). Prvi razlog svakako je susret sa bivšim suprugom Bredom Pitom o kojem je juče pričao ceo sve; drugi, jeste nagrada koju je osvojila za ulogu ... The post Fotografija Dženifer Aniston koja je zaintrigirala javnost: Sa kim je to glumica otišla kući nakon dodele SAG nagrada? (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

HALJINU DŽENIFER ANISTON MOŽETE DOBITI ZA SAMO 25 EVRA Njen susret sa Bredom iznenadio je sve, a o OVOME se sad priča širom planete

Izvor: Blic, 22.Jan.2020, 09:18

Dženifer Aniston se na dodeli SAG nagrada pojavila u prelepoj, dugoj haljini, koju potpisuje jedan čuveni modni brend.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.