Filmski “escape” za ovu sedmicu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Mar.2024, 16:00

Filmski “escape” za ovu sedmicu

U nastavku vam nudimo preporuke za filmove koje možete gledati tokom ove nedelje.

Definitivno je i sigurno da ne postoji osoba koja neće uživati u spoju glume fenomenalnih Anne Hathaway i Rebel Wilson! Baš zbog toga, u sredu od 21h će se na kanalu FilmBox Extra emitovati komedija pod nazivom „Prevaranti“ u kom se dve prevarantkinje, jedna iz nižeg, druga iz višeg društvenog sloja, udružuju kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zlo.

Ukoliko ste ljubitelji akcija i avantura, ne smete propustiti film „Porodica Adams“ koji će na kanalu FilmBox Premium biti u četvrtak od 20h. Ekscentrična i mračna porodica se seli u dosadno predgrađe, gde prijateljstvo Vensdej Adams sa ćerkom neprijateljski nastrojene voditeljke lokalne rijaliti emisije rasplamsava sukob između porodica.

Nedeljno veče iskoristite za spoj drame i trilera koji prikazuje Ketrin i Dejvid, koji su naoko idealan par. Ona je lekarka, a on cenjeni profesor. Imaju srećan brak sa talentovanim sinom. Ipak, kada Dejvid kasni na avion i napušta svoju rođendansku proslavu, Ketrin postaje sve sumnjičavija. S obzirom na to da pretpostavlja da je muž vara, iznajmljuje firmu koja se bavi proverom bračne vernosti. Kloi je žena koja bi trebala da zavede Dejvida i na taj način proveri njegovu lojalnost supruzi. Njen zadatak je da se sastaje sa Dejvidom i da daje izveštaje o toku „izlaska“. Zajedno sa učestalošću njihovih susreta, Kloini opisi postaju sve slikovitiji. Ovaj film pod nazivom „Kloi“ će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 22.30h. Glavne uloge tumače Julianne Moore, Liam Neeson i Amanda Seyfried.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.