Filmske preporuke za savršen kraj aktivne nedelje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Mar.2024, 13:29

Filmske preporuke za savršen kraj aktivne nedelje

Ako uživate u pričama koje kombinuju muziku, dramu i biografske elemente, onda će film „Roketman“ biti pravi izbor za vas. Ovaj film predstavlja muzičku fantaziju o fantastičnoj ljudskoj priči o probojnim godinama Eltona Johna, a glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Bell i Richard Madden. FilmBox Premium je kanal koji treba da uključite u petak u 20h.

Fenomenalan dokumentarni film „Pravi osmeh“ će se emitovati u subotu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << 19.35h na kanalu FilmBox Stars. Ovo je priča o putovanju kroz prazan pogled autističnog i slepog dečaka koji u tandemu s bratom prelazi hiljadu i trista kilometara. Ovaj dokumentarac vas vodi kroz Seržov nedodirljivi svet, pa sve do pustinje, njihovog konačnog odredišta.

I poslednji dan ove sedmice rezervisan je za fenomenalnu priču koja će vas oduševiti. U pitanju je film „Kišni čovek“ u kom Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. U 22.55h uključite kanal FilmBox Premium i uživajte u odličnim kadrovima u kojima će svoj talenat pokazati Dustin Hoffman i Tom Cruise.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.