Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Sep.2023, 15:28

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Ljubitelje akcije zasigurno će zainteresovati naslov „Pokajanje“. U ovom filmu, kada jedna Tajlanđanka sa čudesnim moćima nestane, Aks i njegov stari tim se ponovo ujedinjuju i pokušavaju da je pronađu. Glavne uloge tumače Seagal Steven, Youngblood Rudy i Fan Siu-Wong, a film će se emitovati u sredu od 21h na kanalu FilmBox Extra.

Misterija u Napulju“ je triler koji će se emitovati sutradan, u četvrtak, na kanalu FilmBox Premium. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << U Napulju rastrzanom između magije i praznoverja, ludila i racionalnosti, misterija obavija samo postojanje Adrijane, devojke koja se našla između iznenadne zaljubljenosti i nasilnog zločina. Kakav će biti ishod saznaćete ako se udobno smestite od 21h.

Nedelja je dan za opuštanje, pa vam u skaldu sa tim predlažemo da na FilmBox Stars kanalu odgledate film „Gorko-slatko“. Ekscentrični i bogati trgovac kafom šalje priznatog stručnjaka u Tajland, gde treba da otkupi novu, egzotičnu vrstu kafe. Njegov „savršen“ život ispada iz koloseka kad se, nakon prvobitne netrpeljivosti, zaljubljuje u prelepu ćerku vlasnika plantaže, a onda otkriva da ga šef ustvari uopšte nije poslao zbog kupovine kafe. Uživajte u ovoj romantičnoj komediji koja će sa emitovanjem početi u 19.15h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.