Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 31.Jan.2023, 11:39

Filmovi koje ćete poželeti da pogledate ponovo

Ove nedelje ćete moći da uživate u fenomenalnim naslovima, ali i poznatim imenima, a u nastavku saznajte šta sve možete da očekujete.

U četvrtak ispratite film „Crvena svetla“ koji će se emtiovati od 21h na kanalu FilmBox Extra. Ovaj film predstavlja priču o psihologu i njenom asistentu, koji zajedno istražuju paranormalne aktivnosti. Istraga ih vodi do svetski poznatog vidovnjaka. Neki od glavnih glumaca ovog ostvarenja su Robert De Niro, Sigourney >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Weaver i Cillian Murph.

Za petak preporučujemo da pogledate film „Opklada veka“ u kojoj četiri autsajdera shvataju da je u toku ono što velike banke, mediji i vlada ne žele da priznaju – globalni ekonomski kolaps. Tada im na pamet pada sjajna ideja: opklada veka. Njihova hrabra investicija vodi ih u mračni, skriveni svet bankarstva, u kome moraju preispitivati doslovno sve. Film će se emitovati 22:30h na kanalu FilmBox Premium.

Ukoliko ste ljubitelj trilera, film „Slučajni svedok“ će vas oduševiti! Kristin Sternvald je mlada, ambiciozna žena sa odličnim poslom u velikoj advokatskoj firmi i divnim dečkom koji je voli, sve do jedne noći kada delić sekunde zapreti da sve to uništi. Dok kreće kući sa napuštenog podzemnog parkinga, postaje svedok gnusnog zločina u kojem je ubijen ugledni direktor porodičnog preduzeća. Igrom slučaja, ona ne shvata šta se tačno desilo pred njom, ali je za počinioca ona jedini svedok i mora biti ućutkana. Kako dani prolaze, Kristini počinju da se dešavaju čudne stvari. Nekoliko automobila naleće na nju i ona sve češće počinje da gleda oko sebe, svesna da je neko posmatra. Stvari počinju da izmiču kontroli i jedne večeri, kada se vrati u stan, Kristin pronalazi svoju cimerku mrtvu. Rasplet celog događaja saznaćete ako u subotu od 21h uključite kanal FilmBox Stars.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.