Festival Golden Drum proglasio finaliste

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Okt.2023, 19:46

Festival Golden Drum proglasio finaliste

Objavljeni finalisti takmičenja

Raznovrstan žiri, predvođen renomiranim profesionalcima iz raznih delova sveta, izabrao je finaliste pet takmičarskih sekcija: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum, Creative Media Excellence Drum, and a special All Juries Section.

Žiri takmičenja Young Drummers odabrao je najbolja kreativna rešenja u formatu postera/serija postera koja su prijavili učesnici iz celog sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<

Miha Bevc i Špela Levičnik Oblak, direktori takmičenja, izneli su svoja razmišljanja: „Golden Drum je ponovo okupio neverovatnu grupu međunarodnih profesionalaca sa različitim iskustvom da ocene ovogodišnje radove. Sa povećanjem broja prijava, pred članovima žirija je bio težak posao. Tokom žiriranja slušali smo duboke diskusije koje su rezultirale dodelom nagrada za najbolji rad u regionu. Članovi žirija otišli ​​su inspirisani, ne samo radom, već i međusobnom perspektivom o kreativnim rešenjima koja su viđena u nadmetanju. Golden Drum je ponovo potvrdio svoju poziciju jednog od sedam regionalnih festivala u svetu uključenih na WARC rang-listu – smislena kreativnost koja pokreće naše poslovanje i izvanredan kvalitet rada. Velika hvala svim članovima našeg žirija i velike čestitke svima koji su ušli u uži izbor. Radujemo se što ćemo saznati koji će radovi i ideje postati merilo za izvrsnost u kreativnosti u narednoj godini. Hajde da proslavimo najbolji rad u regionu na dodeli nagrada Golden Drum 10. oktobra. Vidimo se u Portorožu, Slovenija.”

Vrhunac takmičenja Golden Drum biće posebna gala manifestacija na kojoj ćemo proslaviti izuzetnu kreativnost 2023. godine. Ovom prilikom biće proglašeni dobitnici nekoliko prestižnih nagrada, među kojima je i pobednik takmičenja Young Drummers, powered by Slovenačka Turistička zajednica. Takođe, biće odata počast primaocima bronzanih, srebrnih, zlatnih i Grand Prix Drums, kao i proglašeni pobednici Grand Prix za Brend, Best of Social Good, Best of Genius Loci i novu nagradu Game Changer, powered by Telemach Slovenia.

Zatim, biće odano priznanje agenciji koja je stekla cenjenu titulu Jadranske agencije godine powered by Zavarovalnica Triglav, Nezavisna agencija godine by Allfred.io, Agencija godine, Produkcijska agencija godine, Digitalna agencija godine, Medijska agencija godine powered by BH Telecom. Takođe, biće dodeljene nagrade za Kreativnog direktora godine, powered by Elan, i za Mrežu godine.

Da bi se povećalo uzbuđenje večeri, organizatori će poželeti dobrodošlicu novom članu Golden Drum Hall of Fame, Catalin Dobre, Co-CEO and Chief Creative Officer of McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director McCann, CEE.

Pogledajte listu finalista takmičenja Golden Drum i Young Drummers: goldendrum.com/showcase

O Golden Drum Festivalu

Golden Drum Festival je pokrenut 1993. godine sa jednostavnom idejom da okupi kreativce iz različitih, tada često nazivanih zemlja „Nove Evrope“. Festival je želeo da inspiriše i osnaži kreativno razmišljanje i delovanje za pozitivne promene na mnoge različite načine, osvetljavajući to kroz takmičarski i kongresni program. Golden Drum Festival je izabran kao jedna od sedam regionalnih dodela nagrada uključenih u WARC rangiranje i u AdForum Business Creative Report, jedinstvenu rang listu najnagrađivanijih svetskih kampanja po sektorima industrije.

Golden Drum

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.