Facegloria: „Bogougodna“ društvena mreža

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Jul.2015, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facegloria: „Bogougodna“ društvena mreža

Za sve one koji smatraju da su aktuelne društvene mreže leglo nemorala, pokrenut je novi sajt Facegloria

Ova platforma namenjena evangelistima iz Brazila obećava platformu “bez greha”, pošto će neprimereni postovi, seksi selfiji i sve što ima bilo kakve naznake homoseksualnosti biti uklanjano s mreže.

Dizajner Atila Baros kaže da je sajt zabranio upotrebu 600 “grešnih reči” i ima dugme “Amin” umesto “Like.

Na Facebook-u se viđa mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nasilja i pornografije. Zato smo poželeli da napravimo mrežu na kojoj ćemo razgovarati o Bogu, ljubavi i širiti Njegovu reč”, rekao je Baros.

Facegloria je već privukla 100.000 članova, a tvorci se nadaju da će ovaj “bezgrešni” sajt privući i mnogo više.

“Želimo da budemo moralniji i tehnički bolji od Facebook-a. Želimo da svi brazilski evangelisti dođu na Facegloriu”, kaže Baros.

Iako je trenutno dostupna samo na portugalskom jeziku, mreža bi trebalo da se pojavi i na drugim jezicima, a uskoro će izaći i mobilna aplikacija za ovaj sajt.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.