(FOTO, VIDEO) ČUDESNI PRIZORI: Ronioci pronašli najveći podvodni sistem pećina koji bi mogao da nam otkrije tajne drevne civilizacije!

Izvor: Kurir, 18.Jan.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) ČUDESNI PRIZORI: Ronioci pronašli najveći podvodni sistem pećina koji bi mogao da nam otkrije tajne drevne civilizacije!

Grupa ronilaca je otkrila dve povezane podvodne pećine u istočnom Meksiku za koje se veruje da čine najveći sistem poplavljenih pećina na svetu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arheolozi u Meksiku pronašli najveću povezanu podvodnu pećinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2018

Arheolozi i ronioci na poluostrvu Jukatan saopštili su danas da su pronašli prolaz koji povezuje dve podvodne pećine čineći in, kako su naveli, najvećom povezanom podvodnom pećinom u svetu...Ronioci su kazali da je pronađena povezana pećina dužine oko 347 kilometara...Mamutska pećina u američkoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.