Evo zašto stalno padate na pogrešne frajere

Izvor: 24sata, 12.Nov.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto stalno padate na pogrešne frajere

Svako želi da pronađe osobu s kojom će biti u lepoj, kvalitetnoj vezi, ali čini se da retkima to stvarno uspeva.

Ako si jedna od onih koje uvek pronađu dečka koji se čini super, ali svaki put ispadne potpuni kreten, možda je vreme da se zapitaš zbog čega uvek padaš na isti tip. Ako je verovati stručnjacima za veze, ovo su razlozi zbog kojih žene padaju na pogrešne muškarce.

Prestala si da veruješ u ljubav

Nakon nekoliko razočaravajućih >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << veza, lako je pomisliti da je ljubav samo marketinški trik koji nam prodaju za Dan zaljubljenih. Ako si u fazi u kojoj ti se čini da ljubav ne postoji, lakše ćeš pasti na potpunog kretena, jer ćeš biti uverena da je ionako svejedno.

Ne trudiš se da dobiješ šta želiš

Neke će devojke učiniti sve da dobiju dečka koji im savršeno odgovara, a neke će se pomiriti sa sudbinom i neće se niti potruditi. Ako misliš da je loš tip sve što zaslužuješ, to ćeš i dobiti.

Misliš da možeš da promeniš lošeg momka

Neke će žene stalno biti u vezi sa muškarcima koji ih ne cene, i stalno će se truditi da promene takve muškarce. Umesto da tražiš način da nevernog muškarca pretvoriš u vernog, pokušaj da nađeš nekoga ko nije sklon prevari.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.