Evo šta je prvo Kristijano Ronaldo uradio nakon što je objavio da je raskinuo sa Irinom Šajk

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je prvo Kristijano Ronaldo uradio nakon što je objavio da je raskinuo sa Irinom Šajk

Mediji već danima bruje o prekidu romanse poznatog para, što je potvrđeno i od obe strane, a već se i spekuliše ko je nova Kristijanova ljubav

Kristijano Ronaldo, foto: Profimedia

Nakon što je potvđen raskid između Irine Šajk i Kristijana Ronalda, svetski mediji se pitaju sa kim je poznati fudbaler nastavio svoj ljubavni život, ali čini se da se Kristijano na objave ne obazire, već da se posvetio roditeljskim obavezama.

Irina je našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zamenu za Ronalda? O kome je reč, pogledajte OVDE.

Poznato je da je Kristijano dobar otac svom malenom sinu, a sada je odlučio da mu je neophodno da što više provodi vremena sa njim.

Šta je Kristijano poručio Irini nakon raskida, pogledajte OVDE.

Naime, Kristijano je prvi put viđen nakon što je objavio raskid sa lepom manekenkom u društvu svog sina, koga je dočekao pred vrtićem, a potom poveo u restoran kako bi zajedno ručali.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.