Epica formira alternativni Media Grand Prix

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Sep.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epica formira alternativni Media Grand Prix

Kao i svako takmičenje kreativnih radova, i na Epica takmičenje i dalje stiže mnogo radova iz oblasti filma, štampe ili dizajna. Ali sve veći broj radova ne odgovara ni jednoj od ovih kategorija.

Na primer, 2017. godine radovi su uključivali obrazovanje, TED govor, premijeru filma i flotu radio-kontrolisanih bicikala (kako bi se promovisala bezbednost na putevima). Iako su svi ovi radovi pronašli svoje mesto u već postojećim kategorijama kao što su Media Innovation ili PR, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ne mogu da se kvalifikuju za bilo koji od postojećih Grands Prix-a: Film, Print, Outdoor, Design i Digital.

Sada će ove inovacije dobiti priznanje koje zaslužuju. Ovo je drugi nova Grand Prix ove godine uz Responsibility Grand Prix – koji će proslaviti rad vezan cause-related marketing.

Ceremonija dodele Epice će se održati na KIT Royal Tropical Institutee u Amsterdamu 15. novembra.

Prijava radova za osvajanje Epica Awards su otvorene do 30. septembra.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.