Emili Ratajkovski otkrila zašto na venčanju nije nosila belu venčanicu

Izvor: Story, 20.Apr.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emili Ratajkovski otkrila zašto na venčanju nije nosila belu venčanicu

Kada je Emili Ratajkovski (26) u pitanju, na sve smo spremni. Seksepil kojim pleni, ali gracioznošću, osvaja svaki delić modne piste, a kada odluči da pretera, ne usteže se. Tada joj prijaju podjednako i pozitivni i negativni komentari. Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 6. Нов 2017. у 10:34 PST U februaru ove godine, sve ... The post Emili Ratajkovski otkrila zašto na venčanju nije nosila belu venčanicu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Emili Ratajkovski otkrila zašto nije nosila bijelu vjenčanicu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2018

Kada je Emili Ratajkovski (26) u pitanju, na sve smo spremni. Seksepil kojim plijeni, ali gracioznošću, osvaja sve, a kada odluči da pretjera, ne usteže se. Tada joj prijaju podjednako i pozitivni i negativni komentari...U februaru ove godine, sve je iznenadila vijest da je zanosna ljepotica stala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.