Early Bird prijave za Golden Drum su dostupne do 1. juna 2021

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Apr.2021, 13:11

Early Bird prijave za Golden Drum su dostupne do 1. juna 2021

Organizatori Golden Drum Festivala žele i dalje da inspirišu i osnažuju kreativno razmišljanje. Takođe, žele da podstiču samorefleksiju kako bi omogućili da se naše novo društvo podudara sa našom novom stvarnošću

Kao odgovor na teška vremena u kojima živimo i kako bi podržali borbu u industriji, obezbeđen je popust za prijavu radova. „Proslavimo veliko kreativno delo koje je naša industrija proizvela u protekle dve godine. Saznajte više o Re:Newed takmičenju! >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << “ poručuju organizatori.

Špela Levičnik Oblak, direktorica takmičenja je izjavila: „Re:Start the Future zvuči gotovo kao novi početak, posebno nakon godine koja je verovatno bila jedna od najizazovnijih u našem životu. Međutim, svaki novi početak donosi novu energiju, nove ideje i novu nadu. Imajući to na umu, imamo Re:Think Festival i s ponosom najavljujemo novine i nadogradnje festivala. 27. Golden Drum imaće četiri velika žirija sa četiri ugledna predsednika za četiri glavne sekcije: One-Channel, Craft, Omni-Channel i Creative Business Excellence Channel, da ne zaboravimo na grupe poput Genius Loci, Social Good i Covid-19, čiji će radovi biti ocenjivani od svih žirija, a o nagradama će odlučivati četiri predsednika žirija. Ono što je isto je to da Golden Drum ostaje najprijateljskiji i najotvoreniji festival koji slavi kreativnost, energiju, pametno razmišljanje i životnu radost. Jedva čekam da vidim sve radove koji su nastali u protekle dve godine, da ponovo razgovaram s vama, dragi prijatelji festivala Golden Drum. Neka takmičenje počne!

Naknade i plaćanje

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.