Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 09:46

Džaka izbacio Srbiju sa SP, pa provocirao dresom sa prezimenom osnivača OVK

Švajcarska je opet uspela da pobedi Srbiju na Mundijalu rezultatom 3:2 i tako otišla u osminu finala, gde će se sastati sa Portugalom
Nakon pobede svog tima Granit Džaka je nastavio sa provokacijama i to na sraman način.
Džaka je prilikom slavlja obukao dres saigrača Ardona Jašarija, koji ima isto prezime kao Adem, osnivač takozvanog OVK ili preciznije Oslobodilačke vojske Kosova.
Adem Jašari je bio terorista, a poginuo je 1998. godine u sukobu Srba i Albanaca.
I >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tokom susreta je švajcarski vezista često ulazio u sukobe sa srpskim fudbalerima, hvatao se za međunožje, a na kraju se umalo potukao sa Nikolom Milenkovićem.
Granit Xhaka put on substitute Ardon Jashari's Switzerland shirt after their win over Serbia.
Adem Jashari was a terrorist for Serbs and freedom fighter for Albanians during the Kosovo War. pic.twitter.com/s7SJI16Zoq
— Sam Street (@samstreetwrites) December 2, 2022

 
 
Suzdržao se Džaka da tokom susreta ne pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla, nije ponovio greške kao pre četiri godine, ali je sada pronašao novi način da provocira Srbe.
„Nije provokacija niti politička poruka“ Džaka se posle utakmice branio da u pitanju nije provokacija, već da je želeo da podrži saigrača iz reprezentacije?!
– Uopšte nije bila politička poruka. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač sa kojim se odlično slažem. Obećao sam da ću, ako postignem gol, obući njegov dres – pojasnio je Džaka, koji je proglašen za igrača utakmice.








View this post on Instagram


















A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka)


 
Da li mu iko veruje…
Žene fudbalera haraju po Kataru, razuzdane bahanalije na privatnim žurkama uz tonu alkohola
Izvor: Nova.rs.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE DŽAKA - DA LI ĆE REAGOVATI FIFA? Evo kome je POSVEĆEN dres Jašari

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

Švajcarska je ponovo pokazala da je u takmičarskom meču bolja od Srbije...Fudbalska selekcija Švajcarske je za Srbiju ono što je Huan Martin Del Potro za Novaka Đokovića. Ponovo su kao i u Rusiji u direktnom duelu savladali i izbacili Orlove sa Mundijala...Naravno, opet je kao i pre četiri godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.