Dva zlatna Semplera za DIRECT MEDIA sistem

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Nov.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva zlatna Semplera za DIRECT MEDIA sistem

Na marketinškom festivalu Sempl u Portorožu, medijski sistem Direct Media je osvojio dve prestižne nagrade – zlatni Sempler 2017, za kampanje bezbednosti u saobraćaju i podrške mladim preduzetnicima

Kampanja “Čuvaj se!”,nagrađena kao najbolje targetirana, je društveno odgovorna kampanja Direct Media realizovana u saradnji sa Savezom paraplegičara i kvadriplegičara Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Iskrenom i snažnom emocijom kampanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je uspela da osvoji više od 5,5 miliona ljudi na internetu i da izazove preko 250 hiljada reakcija.

Na festivalu Sempl, projekat “Štartaj, Slovenija!” koji je osmislila i izvela kancelarija Direct Media u Sloveniji u partnerstvu sa Formitas BBDO, izabran je za najbolji u kategoriji “strateška upotreba media mix-a”.

U ovoj kampanji snage su udružili najveći trgovački lanac SPAR i slovenačka POP televizija, kako bi mladim preduzetnicima pomogli da plasiraju inovativne proizvode na tržište. Ovaj projekat je pored mnogih regionalnih nagrada, prethodno osvojio i priznanje na jednom od najznačajnijih međunarodnih takmičenja WARC Innovation Awards.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direct Media dvostruko nagrađen

Izvor: Mondo, 24.Nov.2017

Na marketinškom festivalu Sempl u Portorožu, medijski sistem Direct Media je osvojio dve prestižne nagrade - zlatni Sempler 2017, za kampanje bezbednosti u saobraćaju i podrške mladim preduzetnicima...Foto: YouTube/screenshot Insert iz kampanje "Čuvaj se"..Kampanja "Čuvaj se!", nagrađena kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.