Dušica Jakovljević u zagrljaju SVOG PRINCA – Prvi poljubac u Novoj godini dobio je ON

Izvor: Story, 02.Jan.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica Jakovljević u zagrljaju SVOG PRINCA – Prvi poljubac u Novoj godini dobio je ON

Nakon veoma teških trenutak u protekloj godini voditeljka stavila tačku na istu i u novu ušla sa najlepšim željama u najsigurnijem zagrljaju. Popularna voditeljka Dušica Jakovljević izašla je iz profesionalno izuzetno uspešne, dinamične godine koja je početkom jeseni bila izuzetno turbulentna. Harizmatična voditeljka rešila je, ipak, da iz 2018. godine izađe bogatija za neka iskustva ... The post Dušica Jakovljević u zagrljaju SVOG PRINCA – Prvi poljubac u Novoj godini dobio je ON appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ON JU JE U 2018. UČINIO NAJSREĆNIJOM ŽENOM NA SVETU: Dušica Jakovljević je U PONOĆ poljubila OVOG MUŠKARCA! (FOTO)

Izvor: Press, 02.Jan.2019

Ne skida osmeh s lica! . Popularna voditeljka Televizije Pink Dušica Jakovljević izašla je iz profesionalno izuzetno uspešne, dinamične godine koja je početkom jeseni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.