Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 09:47

“Držao je pištolj ispod jastuka i prisiljavao me na odnose”: Ispovest bivše devojke masovnog ubice Uroša Blažića

Bivša devojka A. Đ. optuženog masovnog ubice Uroša Blažića (21) iz Dubone kod Mladenovca, koji je 4. maja prošle godine počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje, u svedočenju u tužilaštvu navela je “da ga se plašila i da ju je prisiljavao na seksualne odnose”.
– Bila sam u emotivnoj vezi sa Urošem neka tri meseca, od avgusta do oktobra 2022. U periodu pred raskid dešavalo se da ja ne želim da imam se*sualne odnose sa Urošem, ali bi on insistirao i ja bih morala da pristanem. Plašila sam ga se – izjavila je ona na saslušanju i objasnila da je okrivljenog upoznala u avgustu te godine kada je brala šljive kod njega u nadnici, piše Kurir.
A. Đ. je objasnila da je videla oružje u kući okrivljenog....

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Šokantno svjedočenje bivše djevojke Uroša Blažića: Otkrila na šta je sve tjerao

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2024

Bivša devojka A. Đ. optuženog masovnog ubice Uroša Blažića (21) iz Dubone kod Mladenovca, koji je 4. maja prošle godine počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje, u svjedočenju u tužilaštvu navela je "da ga se plašila i da je prisiljavao na seksualne odnose".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.