Druga sezona „12 reči“ stigla je na kanal Superstar!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Nov.2023, 13:00

Druga sezona „12 reči“ stigla je na kanal Superstar!

Novih 12 epizoda prikazaće nastavak složene priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, gde sve ima cenu osim poverenja.

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, a druga sezona biće emitovana radnim danima od 21 čas.

Rediteljka i scenaristkinja Jelena Stolica rekla je da je glumačka ekipa bila sjajna i u prvoj sezoni, te da je sada ojačana novim likovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koje tumače velika imena poput Vesne Trivalić i Dragomira Mršića, bosansko-švedskog glumca koji je igrao u poznatim holivudskim ostvarenjima.

U prošloj sezoni težište je bilo na advokaturi, a sada su u fokusu životi likova, dok je kriminal u drugom planu. Glumci su dobili više prostora da razvijaju svoje likove, ekipa je već dobro uigrana, a sada je došlo do nove dinamike i to će pubilka zasigurno prepoznati – rekla je ona.

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, navela je da je snimanje novih sezona najbolja potvrda kvaliteta serije.

Serijom „12 reči“ dobili smo još jedan visokokvalitetan projekat sa kojim možemo da izađemo i na internacionalno tržište, jer ispunjava sve standardne inostranih distributera. Mi u januaru imamo tri serije koje će se emitovati na HBO Max kanalu i nastavljamo da idemo putem kojim smo krenuli pre pet godina. Za to vreme, producirali smo više od 100 naslova, od čega je 60 postalo internacionalno, a poslednji projekat ovog tipa je „Ožiljak“ koji radimo sa TV Espana, koji se snima u Španiji i u Srbiji. Sve ovo je dokaz potpunog oživljavanja srpske kinematografije i stavlja je na mesto koje joj pripada. Otvorili smo svet ka Srbiji i Srbiju ka svetu kada je u pitanju produkcija igranog sadržaja i na taj način dali priliku glumcima i celokupnoj kreativnoj indrustriji da ide napred kako u Srbiji tako i van granica Srbije i regiona – kazala je Aleksandra Martinović.

Vodeće uloge u novoj sezoni poverene su glumcima koje su gledaoci već upoznali, ali i novim imenima koje će publika zasigurno zavoleti. Viktor Savić i Ivana Vuković govorili su o tome kako su se njihovi likovi razvili u drugoj sezoni. Viktor Savić istakao je da je u novoj sezoni priča fokusiranija, te da je njegov utisak da je druga sezona vizuelno i glumački troduplo bolja od prve.

Dobro poznata glumačka imena Vesna Trivalić i Nikola Pejaković govorili su o ulogama koje tumače u nastavku serije „12 reči“, a Vesna je istakla da je ovo neočekivana uloga za nju, veliki izazov u dosadašnjoj karijeri i nešto potpuno drugačije u odnosu na sve što je igrala do sada.

U novim epizodama serije uloge su poverene i: Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.