Drama, trileri i komedije ove nedelje na meniju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Feb.2024, 17:59

Drama, trileri i komedije ove nedelje na meniju

Petak je odličan dan za akciju koju možete pronaći od 19.35h na kanalu FilmBox Extra i to u filmu „Operacija Morski vuk“. U poslednjim danima Drugog svetskog rata, Nemačka, očajna za poslednjim šansom da porazi savezničke sile, okrenula se svom poslednjem preostalom oružju i vojnicima. Nemačka mornarica i poslednje preostale podmornice udružuju se u poslednjoj misiji: napadu na teritoriju SAD, u operaciji Morski Vuk. Kapetan Hans Kesler, iskusni podmornički >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << komandant iz oba svetska rata, pozvan je da osigura uspeh ove misije.

U subotu će se na kanalu FilmBox Premium emitovati triler koji govori o mladoj ženi i njenom autističnom bratu koji su zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana. Neizvesnost i adrenalin možete osetiti dok gledate ovo ostvarenje pod nazivom „Žarki plamen“. Udobno se smestite od 19.35h i spremite se na nezaboravno iskustvo koje će vas držati prikovanim za ekran sve do poslednjeg trenutka!

Za ljubitelje opuštenije tematike, FilmBox Stars je pripremio film „Hoću-neću“ u kom glavnu ulogu tumači Richards Denise. Ovo je komedija koja predstavlja posao svadbene planerke, Loren Krendels, koja pravi čuda na venčanjima drugih ljudi. Nažalost, u svom privatnom životu ima velikih prepreka. Kako se primiče najiščekivanije venčanje godine, Loren shvata da njena karijera i ljubavni život samo što se nisu sudarili. Uživajte uz ovaj film u nedelju od 18.10h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.