Dominantan nastup MK Group na Novosadskom sajmu poljoprivrede

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Maj.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominantan nastup MK Group na Novosadskom sajmu poljoprivrede

Poslovni sistem kompanije MK Group jedan je od najvećih poljoprivrednih proizvođača u Srbiji, a MK Commerce, Granexport, Flora, Sunoko i Carnex su osvajanjem priznanja za poslovne uspehe i zlatnih i srebrnih medalja za kvalitet svojih proizvoda još jednom dokazale kvalitet i poslovnu izvrsnost.

Finansijski direktor MK Group Dušan Radičević istakao je da se opet pokazalo da iskustvo kompanije u oblasti agrara, preneto na prehrambeno-prerađivački sektor u MK Grupi, donosi najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << rezultate.

Ponosni smo na nagrade, koje smo dobili na Novosadskom sajmu poljoprivrede i one su nam putokaz da smo na dobrom putu. Naš cilj je da MK Group bude najbolji ambasador srpske privrede u regionu i Evropi, a kvalitet naših proizvoda i odlični rezultati izvoza temelji su ostvarenja tog cilja”, naveo je Radičević.

Odlukom stručnog žirija MK Commerce, članica MK Group, proglašena je za najvećeg izvoznika žitarica iz Srbije za 2017. godinu. Tri proizvoda kompanije Granexport – kukuruzni griz, palenta, kukuruzno brašno nagrađeni su velikom zlatnom plaketom, a Granexport je i dobitnik plakete za vrhunski kvalitet i asortiman za mlinske proizvode od kukuruza. Kompaniji Flora dodeljeno je priznanje za izvrstan kvalitet graška i kukuruza. Kompanija Sunoko, pored četiri zlatne medalje, dobila je i Veliki šampionski pehar za visok kvalitet šećera. Kompanija Carnex, lider u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina u Srbiji dobila je preko četrdeset zlatnih i srebrnih medalja, kao i titula šampiona grupe za kvalitet svojih proizvoda. Velike zlatne medalje za kvalitet svojih proizvoda, Carnex je dobio za mesni narezak, pasulj sa slaninom, special šunku i domaću mesnatu slaninu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.