Događaj Humarathon – humorom do humanog cilja za obolele od retkih bolesti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2024, 17:07

Događaj Humarathon – humorom do humanog cilja za obolele od retkih bolesti

Oni, na taj redak dan u četvrtak 29. februara, organizuju događaj HUMARATHON – humor sa humanim ciljem u Dorćol placu od 19 časova, a sav prilog sa događaja ide Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti Srbije – NORBS.

Prisutnima će se na događaju obratiti predstavnici NORBS-a, kao i direktori u kompanijama SBB, MediGroup i MSD koji će podeliti svoja iskustva sa početka karijere studentima i mladim menadžerima.

Za humor će >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << se postarati ekipa Njuz.net koji će u okviru panela pričati svoje priče o prvim poslovima, šta ih je nerviralo, pozitivna i negativna iskustva, najsmešnije situacije. Njuzovci su odlučili da, pored toga da ceo događaj obogate humorom, svoj pun iznos honorara uplate NORBS-u.

Više o učesnicima i samom događaju nalazi se na Instagram stranici @humarathon i na društvenim mrežama organizacije NORBS.

Ulaznica na događaj  je dobrotvorni prilog koji se ostavlja na ulazu.

Kompanije koje su podržale organizaciju događaja i donacije su SBB, MediGroup, MSD, Energynet i Delta Holding.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Međunarodni dan retkih bolesti obeležava se Humarathonom

Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 11:04

Međunarodni dan retkih bolesti 29. februara ove godine biće obeležen događajem humanitarnog karaktera - HUMARATHON.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.