Dnevni list Večernje Novosti proslavio 70 godina postojanja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Okt.2023, 17:57

Dnevni list Večernje Novosti proslavio 70 godina postojanja

„Izuzetno sam počastvovan što u sastavu društva „Media 026“ iz Smedereva danas imamo novinsku kuću koja slavi 70 godina postojanja. Naročito me raduje činjenica da su „Večernje novosti“ u teškim i izazovnim vremenima, koje su deo naše istorije, uspele da sačuvaju ono po čemu nas čitaoci posebno cene i svakodnevno odaju poverenje kupujući najbolji srpski list – „Večernje novostgi“. Uspeli smo u svom cilju da u svakom trenutku blagovremeno tačno i istinito prenesemo informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << do svakog našeg čitaoca i nadam se da ćemo zajedno i u vremenu koji je ispred nas ostati na istom kursu“ – kazao je Rajić.

Kako ističe, menadžment „Večernjih novosti“, na čelu sa direktorkom Oliverom Anđelković i glavnim i odgovornim urednikom Miloradom Vučelićem, svakodnevno radi na stvaranju boljih uslova za rad, povećanju ličnog dohodka svakog pojedinca.

„Nadam se da ćemo od naredne godine imati značajan broj novih kolega koji će nam pomoci da odgovorimo na najbolji način svim tržišnim izazovima. Zaposleni u „Večernjim novostima“ treba da znaju da sam ja ponosan na njih. Sedamdeset godina postojanja „Večernjih novosti“ je velika obaveza da nastavimo da trajemo i radimo još kvalitetnije“ – konstatovao je Rajić.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.