Direct Media i Telenor nastavljaju saradnju i u novom razvojnom poglavlju!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Feb.2022, 16:16

Direct Media i Telenor nastavljaju saradnju i u novom razvojnom poglavlju!

U 2022. godini Direct Media je nastavila saradnju sa kompanijom Telenor koja od marta postaje Yettel.

Pred kompanijom Telenor je novo razvojno poglavlje koje je počelo promenom brenda i izuzetno nam je drago što je Telenor tim doneo odluku da Direct Media i nadalje bude podrška u komunikacijskim procesima. Za nas ovo predstavlja potvrdu našeg kredibiliteta i ekspertize. Radujemo se saradnji na novim kampanjama!”, izjavila je Marija Matić, Strategy & Clients Director >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u DIRECT MEDIA United Solutions.

U toku je period tranzicije ka novom brendu i završiće se do kraja marta, pri čemu ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika. Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta 2022.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Direct Medija i Telenor nastavljaju saradnju

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

U 2022. godini Direct Medija je nastavila saradnju sa kompanijom Telenor koja od marta postaje Yettel.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.