Direct Media United Solutions najbolja agencija  za podršku online prodaji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Feb.2024, 15:02

Direct Media United Solutions najbolja agencija za podršku online prodaji

U kategoriji „Best agency supporting online sales“ za nagradu se nadmetalo šest agencija, a Direct Media je osvojila prvo mesto. Nagradu su u ime Direct Medie preuzele Marijana Agić Molnar CEO Direct Media, Marija Matić, Strategy&Clients Director i Jana Devetak, Head of Digital Customer Experience DMUS.

Prepoznati smo kao agencija koja doprinosi online prodaji svojih klijenata kroz stručnost, uspešne kampanje i kreativne pristupe i ima značajan uticaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u industriji. Kao vodeći agencijski sistem u jugoistočnoj Evropi, ponosni smo na našu jedinstvenu metodologiju koja kombinuje najbolje od medija, kreativnosti, tehnologije i podataka. Mnogim našim klijentima su razvoj i unapređenje online trgovine prioritet, pa je fokus na digitalnim platformama. Zajedno sa njima kombinujemo sve prednosti i alate online i offline oglašavanja i stvaramo kampanje prilagođene potrebama svakog klijenta. Direct Media je ojačana prošle godine novim timom koji sa sobom nosi posebne veštine vezano za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka kao i duboko razumevanje ponašanja kupaca naših klijenata. Tako ojačani, klijentima ćemo pomoći da još bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima“, ističe Marijana Agić Molnar, CEO Direct Media United Solutions.

Organizator dodele HotSpot eCommerce Awards je eCommerce Asocijacija Srbije. Ona okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažu se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.