Digital Element realizovao TikTok takmičenje na Letnjem Vivaldi Forumu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Jun.2023, 14:47

Digital Element realizovao TikTok takmičenje na Letnjem Vivaldi Forumu

Međutim, uz ubrzani rast broja onih koji prepoznaju vrednost ove mreže, sebi smo zadali zadatak da promenimo mišljenja, doskočimo izazovu i uspešno pozicioniramo domaće brendove na TikTok-u.

Najskoriji poduhvat u ovoj oblasti ticao se nečega zaista nesvakidašnjeg; u partnerstvu sa Mokrogorskom školom menadžmenta smo realizovali TikTok takmičenje na Letnjem Vivaldi Forumu. Kako je ovaj forum posvećen marketingu, smatrali smo da je pravi trenutak da pokažemo kako se TikTok može >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << iskoristiti za različite ciljeve koje određeni brend želi da postigne – a najbolji način za to jeste upravo da sami to vide i iskuse iz prve ruke čari ove platforme.

Nekolicina hrabrih sponzora je prepoznala vrednost i potencijal ove aktivnosti, te su u skladu sa tim bili voljni da i oni učestvuju i pomognu, tako što su sebe i svoje usluge/proizvode postavili kao teme za snimanje, a najbolje učesnike su čekale sjajne nagrade. Sponzori su ovo uvideli kao sjajnu priliku da se na potpuno nov, kreativan i jednostavan način promovišu i pokažu tržištu da su u korak sa savremenim trendovima i zahtevima koji se javljaju uz rast TikTok-a. Obezbeđujući brief, teme i kratka uputstva za realizaciju videa, obezbedili su sebi veliku vidljivost, učesnicima mogućnost da osvoje vredne nagrade, a nama pomoć pri realizaciji samog takmičenja.

Ideja nam je bila da na interesantan način aktiviramo učesnike i pokažemo njima, ostalim sponzorima i svima na tržištu kako kreiranje TikTok-ova može biti zabavno, a u isto vreme prilagođeno poslovnim parametrima. Učesnici su bili u mogućnosti da snime po jedan klip za svakog od sponzora, nakon čega je stručni žiri birao po jedan pobednički video. U izboru smo se vodili kvalitetom, idejom, kreativnošću klipa i naravno, koliko je u skladu sa temom. Na naše zadovoljstvo, aktivnost učesnika je bila velika, te sam izbor nije uopšte bio lak. Svaki video je bio unikatan i zanimljiv na svoj način.

Članovi našeg tima su sve vreme bili dostupni za svu pomoć, tehničku, idejnu i kreativnu, a odziv je bio veliki. To nam je omogućilo da upoznamo sjajne nove ljude, stvorimo kontakte i naravno i da mi budemo kreativni.

Samo proglašenje pobednika je izazvalo reakcije kojima nismo mogli da se nadamo, svaki pobednički klip je izazvao aplauz, smeh i čestitke, a ono što je najvažnije – sponzori su bili zadovoljni. Kada sumiramo sve utiske, zadatak smo obavili i više nego uspešno i ispunili smo glavni cilj, a to je da pokažemo kako kreiranje sadržaja za TikTok može biti zanimljivo, a u isto vreme da odgovara poslovnom svetu.

Autor teksta: Tim Digital Elemet

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.