Izvor: Luftika.rs, 24.Mar.2023, 13:17

Devojčica (13) iz Brusa pobegla u šumu da bi spasila psa kog su šinteri hteli da odnesu

Policajci u Brusu pronašli su trinaestogodišnju devojčicu čiji je nestanak jutros prijavio direktor osnovne škole u ovom mestu.
Ona se nakon, što su joj učenici rekli da će joj šinteri uzeti psa kojeg je hranila u školskom dvorištu, udaljila u nepoznatom pravcu, piše Telegraf.
Intenzivnom pretragom terena, policija je sa radnikom škole ubrzo pronašla devojčicu u šumi, na oko četiri kilometra od škole.
Ona je bez povreda vraćena majci.
Mizerni vozač niškog autobusa udario psa i išutirao ga, u pomoć mu pritekao dobri vojnik (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKTOR PRIJAVIO NESTANAK UČENICE (13) IZ BRUSA Devojčica pobegla da bi zaštitila psa od šintera, nađena 4 kilometra od kuće

Izvor: Blic, 24.Mar.2023

Policajci u Brusu pronašli su trinaestogodišnju devojčicu čiji je nestanak jutros prijavio direktor osnovne škole u ovom mestu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.