Delez Srbija među najuspešnijim kompanijama

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Sep.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez Srbija među najuspešnijim kompanijama

Kompanija Delez Srbija napredovala je za dva mesta u odnosu na prošlu godinu i jedna je od deset kompanija iz Srbije, koje su se našle na ovoj listi.

Među srpskim kompanijama najbolje je pozicionirana Elektroprivreda Srbije, koja se nalazi na 70. mestu, zatim slede NIS na 71, a odmah potom i Delez Srbija, posle koje slede i Telekom Srbija, Nelt, Merkator, Tigar, FIAT, HBIS i Srbija Gas.

Coface Top 500 lista rangira najuspešnije kompanije iz centalne i istočne Evrope uzimajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u obzir promet, broj zaposlenih i tržišta na kojima posluju. Zanimljivo je i da je ukupni ekonomski rast u regiji CIE ostao solidan sa 4,3 odsto u 2018. godini, nakon 4,6 odsto u 2017. Na listi najuspešnijih u ovom delu Evrope su Orlen, poljska naftna kompanija, Škoda, Mol, Jeronimo Martins i slovački Volkswagen.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.