Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 16:26

Dečak koji je ubio jaganjce smešten na psihijatriju, strašna kob ga pratila od rođenja

Maloletni M. Ž. (13), koji je juče po podne sekirom ubio 12 jaganjaca u selu Markovac, kod Vršca, smešten je u Klinički centar Vojvodine, gde će biti obavljeno njegovo veštačenje.
Kako je „Novostima“ rečeno u policiji, dečak je odmah nakon počinjenog masakra bio odveden u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“ u Vršcu, gde je dobio uput za dalje lečenje u Kliničkom centru.
U Novi Sad je otišao u pratnji radnika Centra za socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rad, pod čijim se nadzorom nalazila njegova porodica.
Nezvanično saznajemo da je M. Ž. imao jako teško detinjstvo. Majka ih je napustila, otac je šlogiran, a brat mu je godinama u zatvoru zato što je više puta silovao njihove dve rođene sestre.
Poslednjih godina ova porodica je živela u staroj kući čoveka čije je ovce M. Ž. sada pobio. Jedna od sestara je radila kao čobanica, a i ovaj dečak joj je u tome neretko pomagao.
HOROR kod Vršca: Dečak (13) sekirom ubio 12 jaganjaca, prevezen u KCV

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.