Danijela i Stefan Buzurović: Robujemo samo našoj ljubavi

Izvor: Story, 05.Jul.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela i Stefan Buzurović: Robujemo samo našoj ljubavi

Ubrzo pošto su obeležili svoj intiman jubilej, supružnici Danijela i Stefan Buzurović pričaju čime jedno drugo iznenađuju, opisuju kako ih je sin Nestor nedavno preplašio i otkrivaju svoje planove za budućnost

Danijela i Stefan Buzurović sa sinom Nestorom, foto: Luka Šarac

Voditeljski par TV Prva Danijela (33) i Stefan Buzurović (29) sve u životu rade sada i odmah, pa su se tako i venčali posle samo tri nedelje zabavljanja. Kasnije su svoj brak potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u crkvi, nakon čega su pravili svadbu, a njihova ljubav krunisana je pretprošlog septembra kada su dobili sina Nestora. Žive poput većine modernih porodica, pronađu vremena i za sebe, a sve eventualne probleme rešavaju veoma brzo. Njihova priča dokaz je toga da prava ljubav uvek nađe načina da se realizuje.

Story: Vi ste kao porodica stalno nasmejani, kako to uspevate?

Danijela: Dobar san je najvažniji u životu, a mi smo namestili roletne. To je kod nas novina, pa se više ne budimo rano ujutru i sin nas pušta da se naspavamo. San je preduslov za nasmejan dan, a doprinosi i to što smo vedri po prirodi.

Stefan: Važno je i to što oboje radimo posao koji volimo. Ne robujemo zanimanju, što u mnogim slučajevima vodi do depresije. Nasmejani smo i na poslu i van njega, uspevamo da uskladimo obaveze da bismo što više vremena provodili zajedno i sa Nestorom.

Story: Da li ponekad poželite da se osamite i imate trenutke samo za sebe?

Stefan: Sve što poželimo to i ostvarimo.

Danijela: Nemam potrebu da se osamim. Moje vreme je naše vreme. Ipak, ako ono podrazumeva kafu s drugaricom, naravno da se i to dogodi ili da Stefan ode na piće s prijateljima.

Stefan: Ne robujemo normama niti jedno drugom, kao ni braku ni detetu. Radimo ono što volimo i uživamo u tome, srećni smo sve troje, nikome ništa ne fali.

Story: Kako se dogovarate oko vaspitavanja Nestora? Imate li zajedničke stavove ili pravite kompromise?

Stefan: Svako dete osoba je za sebe, ne postoje pravila. Danijela i ja imamo sreću što oboje potičemo iz divnih porodica, zdravih i ljubavlju ispunjenih sredina, što prenosimo i na sina. Tu su nam babe i dede i prababa i pradeda, ali glavni smo nas dvoje.

Danijela: Naši roditelji uradili su dobar posao pa smo mi na delu videli kako se vaspitava dete i sada krademo fore.

Stefan: Imamo dobar softver pa ga samo apgrejdujemo.

Story: Kakav je Nestor, koja su mu interesovanja?

Danijela: Daljinski upravljač, produžni gajtan, usisivač... Samo bacamo pare na igračke, sve što mu treba nalazi se ili u špajzu ili u kutiji za alat.

Stefan: Vrlo lepo reaguje i na muziku, voli da je sluša.

Story: Da li vam se nekada dogodilo da je Nestor napravio neki nestašluk zbog koga ste se uplašili?

Danijela: Pre nekoliko dana baš nas je isprepadao. Stefan je na trenutak izašao na terasu da nešto ostavi i kada se vratio u sobu, Nestora nije bilo. Pitao me je da li je kod mene, a kada sam odgovorila odrično, zavladao je tajac. Pretrnuli smo i tresli se od straha, da bismo tek posle nekog vremena čuli njegov glasić iz ormara.

Stefan: Sedeo je na najnižoj polici ormara prekriven ćebetom. Nama nije bilo smešno, ali njemu je bilo presmešno kada nas je video zabrinute.

Danijela: To mu nikada nećemo oprostiti i vratićemo mu kada bude išao na prvi sastanak (Smeh).

Stefan: Zbog njegovog karaktera, ali i činjenice da živimo u Zemunu, mi ga zovemo Ljubav Zemunac.

Story: Voli li da se druži s drugom decom?

Danijela: Obožava, uvek se raduje kada vidi decu i sada teramo naše prijatelje da se razmnožavaju (Smeh).

Story: Razmišljate li vi o proširenju porodice?

Danijela: Oboje imamo po šest godina mlađu sestru, tako da ne žurimo. Imamo plan i mislim da ćemo ga sprovesti u delo.

Stefan: To je vrlo nezgodno planirati, pogotovo ako se neko i optereti, to može da pukne na pogrešnu stranu. Biće kako Bog da.

Story: Nedavno vam je bila godišnjica braka, kako ste je proslavili?

Danijela: Imamo tri godišnjice: početak veze, potom opštinsko pa

crkveno venčanje. Nismo se tajno venčali niti smo išta krili, ali tada smo želeli da sklopimo brak u najužem krugu, pred roditeljima i kumovima.

Stefan: Ne bi bilo tako da nismo odlučili toliko brzo da se venčamo. Jednostavno, nije bilo vremena da se pripremi i organizuje svadba.

Danijela: Odlučili smo u utorak da se venčamo u petak, 21. decembra. Bilo smo toliko srećni i euforični da nismo znali do samog venčanja šta ćemo obući. U osam uveče uoči tog dana kupila sam haljinu, i to baš onaku kakvu sam želela.

Story: Crkveni brak sklopili ste sledećeg maja. Jeste li taj datum specijalno obeležili?

Danijela: Ove godine imali smo zanimljivu proslavu nakon što me je muž iznenadio. Veče uoči godišnjice imao je predstavu u Narodnom pozorištu, a ja sam s Nestorom bila kod moje mame i sestre.

Stefan: Dao sam sve od sebe da Danijela ostane u uverenju kako ću posle predstave zaglaviti u bifeu pozorišta.

Danijela: Inače, prethodnu noć proveli smo budni zbog Nestora, pa sam Stefanu tako neispavana i veoma nesrećna često preko telefona ponavljala: Ljubavi, mnogo sam umorna, molim te požuri. U stvari, on je hteo da izrežira naš povratak kući tačno u ponoć, pa mi je govorio da sačekam još malo. Kada sam konačno otišla po njega, a potom i otvorila vrata stana, osetila sam čudan miris. Uzviknula sam: Stefane, gori stan, a kada sam ušla u dnevnu sobu, usledio je šok. Bila je puna latica ruža i sveća, a na stolu je stajao suši koji obožavam i flaša vina koju smo čuvali za specijalne prilike.

Stefan: Da bude jasno, nije nam praksa da me Danijela čeka ispred pozorišta, ali ovo je izuzetak. Njene majka i sestra znale su za plan pa su je zadržavale.

Danijela: Samo da napomenem za one čitaoce koji će sada reći: Jao, bljutava romantika, latice ruža, sveće... Kada ti se dogodi, onda je mnogo lepo.

Story: Imate li neostvarenih želja?

Stefan: Da dobijem Oskar.

Danijela: A ja želim da vodim tu manifestaciju. To su naše dve želje koje će se jednog dana ostvariti.

Story: Mnogi komentarišu da ste skladan par i da zračite pozitivnom energijom, kao i to da ste veoma simpatični kada ste zajedno. Da li je to tačno?

Danijela: Udala sam se za Stefana posle tri nedelje veze, što ne preporučujem mladim devojkama kao što su moja i njegova sestra. To se dešava jednom u milion godina, a kada osetiš da je to pravo, nema razloga za čekanje.

Story: Planirate li već sada letovanje?

Danijela: Nadamo se nekom lepom odmoru.

Stefan: Jedan deo leta provešćemo na Goliji u selu Devići. Tamo je naša oaza i utočište, imamo predivnu brvnaru u šumi i uživamo da tamo provodimo vreme.

Story: Kada ćete imati pauzu na televiziji?

Stefan: Bingo nema pauzu, pa ćemo videti ko će od kolega izvući najkraću slamčicu.

Story: Mnogi komentarišu da u emisiji Tačno 9 posebnu pažnju posvećujete kulturnim događajima. Kako se pripremate za program?

Stefan: Iako je to emisija kolažnog karaktera, trudim se da ne bude sve zbrda-zdola. Vodim računa o temama i želim da promovišem kulturu na razne načine. Jedna emisija, recimo, bila je posvećena kreditima u švajcarcima. Naše teme bliske su i zanimljive ljudima, jer mogu da se informišu i dobiju neke savete. U krajnjem slučaju, sve to i mene lično zanima.

Story: Da li se savetujete međusobno?

Danijela: Nedavno sam nešto glumila, i muž me je pohvalio. A što se Stefana tiče, pošto 15 godina radim na televiziji, mogu da ga pohvalim. Kod nas ima mnogo uštogljenih voditelja koji pričaju floskule, a neophodno je da gledaoci steknu osećaj da su u istoj prostoriji s voditeljem. Stefan u tome uspeva.

Story: Imate li vi nekih problema?

Danijela: Imali smo to sunce, ali otkako smo stavili roletne, nemamo. Usput, namestili smo i komarnike pa smo se rešili komaraca.

Stefan: Nemamo problema koji drastično utiču na naš život, ali tu su oni koji posredno utiču na nas. Kada pričamo o promociji kulture, mene kao glumca pogađa što publika nema vremena ni novca za predstave, a pozorišta nemaju sluha za publiku, neka imaju sulude stavove, negde postoje klanovi...

Danijela: Trudimo se da nervoza ne utiče na naš odnos. Ipak, i to osećanje se deli.

Stefan: Najgluplje je da kažeš kako ti nije ništa kad imaš problem.

Danijela: Stefan me tada pita da mi skuva kaficu, i sve bude odlično.

Story: Svađate li se vi uopšte?

Danijela: Mi imamo samo konstruktivne rasprave, sukobe mišljenja po mnogim temama.

Stefan: Najčešće oko toga da li da jedemo ćevape ili kinesku hranu.

Story: Postoji li ljubomora u vašem odnosu?

Stefan: Više se bavimo nekim duhovitim komentarisanjem ljubomore. Oboje smo dugo u ovom poslu i sigurni jedno u drugo.

Danijela: Samo ću reći da naši telefoni stoje otključani i kada stigne poruka, čitamo je jedno drugom.

Stefan: Ipak, uvek postoji ona mala, slatka ljubomorica.

Razgovarala: Ksenija Konić

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.