Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Izvor: Story, 13.Dec.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku

Manekenka Danijela Dimitrovska već osam godina uživa u braku sa poznatim TV licem Ognjenom Amidžićem sa kojim ima sina Matiju. Ovaj par važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni koji u svojoj istoriji ne može da se “pohvali” skandalima. Sada je lepa manekenka u emisiji “Premijera” govorila o temama o kojima ne govori ... The post Danijela Dimitrovska progovorila o preljubi i poslala svima važnu poruku appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DANIJELA AMIDŽIĆ PROGOVORILA PROVERAVANJU OGNJENOVOG TELEFONA, PA OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Biću malo VULGARNA!

Izvor: Scandal.rs, 14.Dec.2019, 00:02

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska u skladnom su braku već sedam godina, a kao kruna njihove ljubavi došao je sin Matija, koji je u novembru napunio šest godina. Danijela je stala pred kamere emisije “Premijera”, te priznala da joj sin ne priča o simpatijama, već da te...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.