Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri“?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Apr.2024, 14:20

Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri“?

Preostalo je još nedelju dana do završetka prvog konkursa „ESG Lideri“, gde sve kompanije, organizacije i pojedinci mogu da se prijave i pokažu svoje inovativne ideje i projekte koji promovišu zeleni razvoj i odgovorno poslovanje. Ovaj konkurs predstavlja priliku za promovisanje modernog liderstva koje se zasniva na ESG standardima – zaštiti životne sredine, održivim socijalnim politikama i odgovornom upravljanju.
Učesnici će imati priliku da se istaknu kao lideri u oblasti održivosti i da budu nagrađeni za svoj trud i angažman na polju primene ESG principa. Stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti će oceniti sve prijave i odabrati pobednike u četiri osnovne kategorije: Strategija, Inovacije,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.