DRV Reklamoteka: prva baza svetskih challenger kampanja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Mar.2024, 21:48

DRV Reklamoteka: prva baza svetskih challenger kampanja

Reč je o najvećoj galeriji showcase challenger kampanja koja obuhvata najzanimljivije reklame i dizajn projekte širom sveta. Ideja je proizišla iz interne potrebe DRV tima za bržim i jednostavnijim pristupom kvalitetnim radovima, ali i prilike da na jednostavan i brz način edukuju i inspirišu klijente i širu javnost.

Ovaj projekat vidimo kao sjajnu priliku za challengovanje granica advertajzinga, pa će Reklamoteka biti redovno ažurirana novim projektima na nedeljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nivou. Na ovaj način će agencija javnosti i potencijalnim klijentima slikovito i praktično približiti challenger način razmišljanja i pružiti svakodnevnu inspiraciju“ rekao je Zdravko Kevrešan, kreativni direktor agencije DRV.

Posetite Reklamoteku na: drv.agency/reklamoteka

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.