DEP TUŽI BIVŠU ŽENU! Kleveta će Amber koštati 50 MILIONA, glumac jedva čeka da je UNIŠTI!

Izvor: Story, 03.Mar.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEP TUŽI BIVŠU ŽENU! Kleveta će Amber koštati 50 MILIONA, glumac jedva čeka da je UNIŠTI!

Dep insistira na to da je sve izrečeno od strane Amber Herd kleveta… Holivudski glumac Džoni Dep podigao je tužbu u vrednosti od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd, koja ga je bila optužila za fizičko zlostavljanje. 55-godišnji glumac je tako Amberine navode o zlostavljanju iz 2016. godine nazvao “razrađenom prevarom” i stoga ... The post DEP TUŽI BIVŠU ŽENU! Kleveta će Amber koštati 50 MILIONA, glumac jedva čeka da je UNIŠTI! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Džoni Dep tuži bivšu ženu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2019

Holivudski glumac Džoni Dep podigao je tužbu u vrijednosti od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Hard, koja ga je bila optužila za fizičko zlostavljanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.