DAMIR CIGLAR: „Bez brige, ako ne dođete na DK2024, nije to propuštena prilika – iskoristit će je vaša konkurencija!“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Mar.2024, 13:39

DAMIR CIGLAR: „Bez brige, ako ne dođete na DK2024, nije to propuštena prilika – iskoristit će je vaša konkurencija!“

Dragi Damire, za početak, predstavite nam generalno strukturu i program predstojećih Dana Komunikacija. Ima li nekih noviteta u organizaciji ovogodišnjeg izdanja festivala?
Dani komunikacija i u svojem 10. izdanju nude konferencijski program i predavače koje možete vidjeti samo u Cannesu i velikim događanjima poput Lionsa, natjecateljski je dio, osim svih relevantnih nacionalnih natjecanja, pojačan od prošle godine i s jedinim pravim regionalnim komunikacijskim natjecanjem, BelCannesom.
Uz produkciju koja je Dane komunikacija stavila na listu najboljih evenata na svijetu, vjerujem da je to i više nego dovoljan broj razloga da se prisustvuje jedinom ovakvom događaju ne samo u regiji, već i daleko...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.