Ćerka Sindi Kraford zasenila svoju poznatu majku! (FOTO)

Izvor: Story, 06.Nov.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Sindi Kraford zasenila svoju poznatu majku! (FOTO)

Najiščekivanija kolekcija godine koju je Olivier Roustaing uradio za švedski brend nije samo zaokupirala obične smrtnike, već i poznate zvezde poput Sindi Kraford i njene ćerke...

Sindi Kraford, Kaia, foto: Profimedia

Da je Kaia Gerber preslikana slika svoje slavne majke, nema nikakve dileme!

Pogotovo kad ih vidimo zajedno, kao što je bio ovaj put kada su Sindii preslatka Kaia posetile premijerno lansiranje kolekcije Balmain x H&M u prestižnom kvartu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Los Anđelesa.

Sindi Kraford otkrila: Ovako izgleda garderober jedne od najlepših žena na svetu (FOTO)

Nalik majci koja spada u najomiljenije manekenke današnjice i članice najpoznatije ekipe supemodela iz 90-ih, i Kaia poseduje istančan ukus za stil. Obe dame su za ovu priliku izabrale odevne komade s potpisom Balmaina.

Dok se Sindi opredelila za all black look koji se bazirao na crnim kožnim pantalonama, crnoj bluzi i savršenom tuxedo blejzeru sa zlatnim dugmadima, Kia koja je u julu potpisala za agenciju IMG je izabrala mini crno-belu haljinu, apstraktnog grafičkog printa koju je nadogardila poludubokim čizmicama u crnoj boji od velur kože.

Izvor: Elle

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kaia, kćerka Sindi Kraford, zasjenila majku (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2015

Najiščekivanija kolekcija godine koju je Olivier Roustaing uradio za švedski brend nije samo zaokupirala obične smrtnike, već i poznate zvijezde poput Sindi Kraford i njene kćerke....Da je Kaia Gerber preslikana slika svoje slavne majke, nema nikakve dileme!..Pogotovo kad ih vidimo zajedno, kao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.