Čarli Šin se izjasnio da nije kriv za porodično nasilje

Izvor: S media, 16.Mar.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin se izjasnio da nije kriv za porodično nasilje

Čarli Šin se izjasnio da nije kriv za porodično nasilje, na sudjenju koje je počelo manje od tri meseca pošto je njegova supruga policiji izjavila da joj je pretio smrću.

Incident se dogodio na Božić prošle godine, u Aspenu u Koloradu, kad je Bruk Miler pozvala policiju i rekla da joj je muž stavio nož pod grlo i pretio da će je ubiti ako zatraži razvod.

Junak serije "Dva i po muškarca" optužen je po više tačaka, a pretnja smrću, koja je i najteža tačka optužnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mogla bi mu doneti izmedju jedne i tri godine zatvora.

Sudjenje pred porotom zakazano je za 21. jul, javile su agencije.

Čarli Šin je, u vreme hapšenja, priznao da se svadjao sa suprugom, ali je negirao da joj je pretio smrću. Izvor: Beta

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Čarli Šin se izjasnio da nije kriv za porodično nasilje

Izvor: NaDlanu.com, 16.Mar.2010

ASPEN, 16. marta 2010. (Beta) - Čarli Šin se izjasnio da nije kriv za porodično nasilje, na suđenju koje je počelo manje od tri meseca pošto je njegova supruga policiji izjavila da joj je pretio smrću. Incident se dogodio na Božić prošle godine, u Aspenu u Koloradu, kad je Bruk Miler pozvala...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.