Canon je predstavio novu liniju ink jet štampača – PIXMA

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Okt.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Canon je predstavio novu liniju ink jet štampača – PIXMA

Canon je predstavio novu liniju ink jet štampača PIXMA u kojima naglašava dizajn, mogućnosti povezivanja i kreativnost

Bez obzira na vaše potrebe, Canon proizvodima iz serije PIXMATS5050 s početka ponude, serija PIXMATS6050 i PIXMATS8050 iz srednjeg raspona te serije PIXMATS9050 s vrha ponude nudi rešenja za sve, a sada su svi oni i do 40% kompaktniji

Jednostavne mogućnosti povezivanja

Zahvaljujući integrisanim mogućnostima WiFi povezivanja, svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << PIXMA nudi bežičnoštampanje s PC-ja, pametnih telefona i tableta uz pomoć poboljšane aplikacije Canon PRINT za Android i iOS. Karakteristike kao što su „WiFi Direct“ i „Access Point Mode“ omogućavaju direktno povezivanje saštampačem bez potrebe za ruterom ili WiFi lozinkom, pa je zajedničko korišćenje štampača s porodicom i prijateljima u gostima zaista jednostavno.

Opcija PIXMA Touch & Print serije PIXMA TS9050i PIXMA TS8050 kojoj se na uređajima sa sistemom Android pristupa preko aplikacije Canon PRINT omogućava jednostavno povezivanje pametnog telefona ili tableta na kojima je omogućen NFC i stvaranje ispisa ili skena. Ethernet veza uređaja iz serije PIXMA TS9050 daje slobodu deljenja veze između većeg broja PC-ja na mreži.

Kod serije PIXMA TS9050, PIXMATS8050i PIXMATS6050LCD dodirni ekrani nude pristup vezi PIXMA Cloud koja povezuje vaše omiljene servise u oblaku radi brzeštampe fotografije ili prenosa dokumenata za čitanje u pokretu2. Ako volite društvene mreže, odabrani pisači3se mogu povezati sa servisom Instagram™ i oživeti vaše omiljene fotografije – odštampane čak i na formatu 13 x 13 cm na Canonovom novom kvadratnom sjajnom fotopapiru.

Moderan i kompaktan dizajn za povezane domove s mnogo stila

Kompaktan i elegantan dizajn je najlepši i najprivlačniji dosad, pa će PIXMA u vašem domu funkcionisati kao malo umetničko delo. Kontrastna sjajna i mat završna obrada uređaja iz serija PIXMA TS8050 i PIXMA TS6050 u svaku prostoriju odmah unose sjaj, dok će svi koji vole umetničke predmete voleti proizvode iz serije PIXMA TS9050 čija su kućišta estetski zaista doterana. Prednja ploča koja se naginje i veliki LCD ekrani nude brz pristup potpuno novom intuitivnom početnom meniju koji nudi jednostavnu navigaciju i funkcionalnost aplikacije Canon PRINT.

Brza i jednostavna kvalitetnaštampa kod kuće

Pet pojedinačnih tonera s mastilomkod uređaja iz serija PIXMATS5050i PIXMATS6050 nude brz i visokokvalitetan ispis na običnom i fotopapiru. Uz korišćenje dodatnog tonera sa sivom mastilom i unapređenog crnog foto-mastila uređaji iz serija PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 donose poboljšan kvalitet foto-štampe s bogatijim detaljima u tamnim i osenčanim područjima, pa su savršeni za ljubitelje fotografije. Dodatni XL toneri za sve modele omogućavaju štampu većeg broja stranica, dok pojedinačni toneri s mastilom smanjuju otpad na najmanju moguću meru jer je se svaka boja može pojedinačno zameniti.

Budite kreativni u udobnosti svog doma

Od fotografija do dvostrano ispisanih dokumenata ili personalizovanih rođendanskih čestitki i dečjih crteža, novi modeli PIXMA kompatibilni su s celim nizom vrsta i veličina papira zahvaljujući novoj kaseti za papir sa zadnje strane. Uz to, prednja kaseta uređaja iz serija TS9050, TS8050 i TS6050 znači da korisnici mogu naizmenično da koriste običan papir za dokumente u prednjoj kaseti, dok u pozadinskoj keseti imaju spreman foto-papir. Tako je štampa dokumenata i fotografija izuzetno olakšana jer se ne mora menjati papir. Uređaji iz serija PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 nude direktnu štampu s diska iz aplikacije Canon PRINT.

Uređaji iz serija PIXMA TS9050,PIXMA TS8050i PIXMA TS5050 mogu da štampaju fotografije i direktno s memorijske SD kartice bez potrebe za PC-jem. Prilikom štampe sa SD kartice, nauređajima iz serije PIXMA TS9050 možete dodati kreativne filtre direktno na fotografije izboromna velikom dodirnom ekranu štampača dijagonale 12,6cm,i to prema inspiraciji, jednim dodirom tastera.

Glavne karakteristike serije PIXMA TS5050:

• štampač „sve u jednom“ koji je kompaktan, elegantan i cenovno pristupačan

• štampanje preko WiFi-ja, sa SD kartice ili iz oblaka

• LCD ekran dijagonale 7,5 cm i jednostavan korisnički interfejs

• štampanje fotografija dimenzija 10×15 cm bez obruba kod kuće za manje od 40 sekundi

• korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristikeserije PIXMA TS6050:

• brzi štampač „sve u jednom“ za dokumente i fotografije

• WiFi za kućnuštampu, kopiranje i skeniranje bez kabla

• intuitivan korisnički interfejs s dodirnim ekranom dijagonale 7,5 cm

• pristup opcijama za korišćenje u oblaku preko dodirnog ekrana štampača

• korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristikeserije PIXMA TS8050:

• štampanje fotografija kod kuće u izvanrednom kvalitetu

• WiFi štampač kompaktnog dizajna s funkcijama kopiranja i skeniranja

• veliki dodirni ekran dijagonale 10,8 i prednja ploča koja se automatski naginje

• mogućnost povezivanja preko WiFi-ja, NFC-ai SD kartice

• korišćenje s pametnog telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT

Glavne karakteristikeserije PIXMA TS9050:

• specijalizovani štampač koji štampa neverovatne fotografije profesionalnog kvaliteta

• kreativni filteri za slike sa SD kartice uz korišćenje velikog dodirnog ekrana dijagonale 12,6 cm

• kompaktne dimenzije uz elegantne kontrastne teksture

• štampač „sve u jednom“ za korišćenje s pametnog telefona uz mogućnost povezivanja preko WiFi-ja i iz oblaka

• mogućnost povezivanja preko WiFi-ja, NFC-a, Etherneta i SD kartice

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.