Budi deo prve letnje škole „Advertajzing za početnike – Get Creative With McCann Beograd“!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Jun.2022, 17:02

Budi deo prve letnje škole „Advertajzing za početnike – Get Creative With McCann Beograd“!

U radu ove letnje škole mogu učestvovati svi studenti koje zanima karijera u oblasti advertajzinga, kako se pozicionira brend, kako izgledaju kreativni procesi i ko su ljudi koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova. Petodnevni program obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji McCann Beograd, kao i individualne i grupne zadatke za studente, a predviđena je i poseta prostorijama agencije.

Učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Zainteresovani se mogu prijaviti do 26. juna u ponoć, putem sledećeg linka: forms.office.com/r/EPPitwLRYF. O statusu prijave, svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna.

Detaljnije informacije o programu letnje škole, predavačima i organizatorima mogu se pronaći na www.razvojkarijere.bg.ac.rs/letnja-skola-get-creative.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.