Brat Maraje Keri: Moja sestra će umreti baš kao Vitni Hjuston!

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Maraje Keri: Moja sestra će umreti baš kao Vitni Hjuston!

Brat slavne pevačice Maraje Keri, Morgan, za američki nedeljnik The Enquirer otvorio je dušu i progovorio o svojoj sestri za čiji život strahuje

Maraja Keri, foto: Profimedia

Morgan je otkrio kako je Maraja iz dana u dan sve gore i sve češće poseže za alkoholom i drogama, a okružena je licemerima koji je na to podstiču.

- Ona se nema na koga da se osloni i mentalno nije dovoljno jaka - izjavio je Morgan koji sa sestrom nije direktno razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dve godine, a zatim šokirao izjavom da smatra da Maraja nije sposobna da brine o svojoj deci, jer, kako kaže, prečesto poseže za alkoholom.

Tako je, kako Morgan tvrdi, bilo i za vreme njene trudnoće, a njen problem sa alkoholom pogoršao se 2001. godine, nakon što je doživela nervni slom.

- Mislim da nikada nisam bio u njenoj blizini dok je bila trezna, a to je stvarno zastrašujeće - rekao je Morgan i dodao kako Maraja pored alkohola svakodnevno konzumira i tablete za smirenje.

- Umrće baš kao Vitni Hjuston - zaključio je Morgan.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.